• Yon-Ka Hydra N°1 Fluide 30ml

  • 60,00€

   Normaalista rasvaiselle iholle ihanteellinen, nopeasti imeytyvä, mutta huipputehokkaasti kosteuttava emulsio ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Se tekee ihosta mattapintaisen samalla tehokkaasti kosteuttaen ja ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisten. Ihosta tulee pehmeä ja kimmoisa, tasaisenheleä ja hyvinvoiva sekä kauniin mattapintainen.

  Normaalista rasvaiselle iholle ihanteellinen, nopeasti imeytyvä, mutta huipputehokkaasti kosteuttava emulsio ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Se tekee ihosta mattapintaisen samalla tehokkaasti kosteuttaen ja ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisten.  Ihosta tulee pehmeä ja kimmoisa, tasaisenheleä ja hyvinvoiva sekä kauniin mattapintainen.

   

  Vaikuttavat ainesosat : hyaluronihappo, savanniruoho, polysakkaridit, aloe vera, PCA, kasviperäinen glyseriini, oliivista saatava skvaleeni, pienimolekyylinen hyaluronihappo, pii; ruusun, kamomillan ja jasmiinin eteeriset öljyt sekä E-, C- ja A-vitamiini.

  Inci

  Aqua/Water/Eau, GlycerinSononyl Isononandate, Squalane, Polyglyceryl 3-Methylglucose, Distrearate, Glycerylstearate, Silica, Simmondsachensis(Jajoba)Ester, Imperata Cylindrica (Red Baron Extract) Sodium Pca, Dimethicone, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ascorbyl Tetrasolpalimitate (Vitamin C), Retinyl Palmitate (Vitamin A), Sodium Hyalluronate, Biosaccharide Gum, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Butylene Glycol, Hyaluronic Acid, Jasminum Sambac (Jasmine)Oil, Rosa Damascene(Rose)Flower Oil, Anthemis Noblis (Chamomile) Flower Oil, Xanthan Gum, Ammonoliamacryldylmimethltalrate, Vp Copolymer, Silanetrol, Sorbic Acid, Citric Acid, Phenoxyethynol, Chlorphensin, Caprylyl Gycol, Fragrnace/Perfume, Linolool, Gernol, Citronellol.

  Arviot

  Tuotteesta ei ole vielä arvioita, haluatko lähettää oman arviosi?

  Arvioi ensimmäisenä tämä tuote “Yon-Ka Hydra N°1 Fluide 30ml”

  *